Διαβάστε επίσης
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

facebook_icon

Σύνδεση στο forumclimax

Αναζήτηση
Χρήστες
Έχουμε 394 επισκέπτες και 1 μέλος συνδεδεμένους
Αρχική Νέα και εκδηλώσεις Δρώμενα MAZI ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ 104 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη, σας ενημερώνουμε πως η Ελληνική Εταιρεία Διαταραχών Διάθεσης «ΜΑΖΙ» ξεκίνα συνεργασία με το Θέατρο 104:
Από τον Ιανουάριο του 2014, ξεκινάμε την δεύτερη ομάδα αυτοβοήθειας της Αθήνας σε χώρο που μας παραχωρεί για αυτό το σκοπό το Θέατρο 104.


Η ομάδα αυτοβοήθειας «ΜΑΖΙ» απευθύνεται σε άτομα με καταθλιπτική ή διπολική διαταραχή, καθώς και στους συγγενείς τους.


Στις συναντήσεις των ομάδων αυτό-βοήθειας (δεν υπάρχει συντονιστής ειδικός), οι συμμετέχοντες μοιράζονται τις εμπειρίες τους, τα προσωπικά τους συναισθήματα, την ενημέρωση που έχει ο καθένας και τις στρατηγικές που έχουν αναπτύξει προκειμένου να αντιμετωπίζουν τις Διαταραχές Διάθεσης και να ζουν μια ικανοποιητική ζωή. Πρόκειται δηλαδή για αλληλο-υποστήριξη μέσω της ανταλλαγής προσωπικών εμπειριών, γνώσης, προβληματισμών, ανησυχιών, στρατηγικών (στα πρότυπα των self-help/support groups).


Σε καμία περίπτωση, οι ομάδες αυτές δεν επιτελούν θεραπευτικό κλινικό ρόλο και άρα δεν υποκαθιστούν ή αντικαθιστούν την θεραπεία των συμμετεχόντων (φαρμακευτική, ψυχιατρική, ψυχοθεραπευτική).


Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ «ΜΑΖΙ»:
801 1000 201