Διαβάστε επίσης
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

climax

Αρχική Προτάσεις Ημερίδες, σεμινάρια, ομιλίες ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΕΑΣΚΠ

 • Ο Εθελοντισμός είναι ο δείκτης του πολιτισμού μιας κοινωνίας.
  Η έννοια του εθελοντισμού βασίζεται στην ιδέα της ανθρώπινης αλληλοβοήθειας, που ο καθένας μας προσφέρει τον εαυτό του, αλλά και όλες του τις δυνάμεις στην υπηρεσία του πάσχοντα συνανθρώπου του χωρίς να ζητάει αμοιβή.
  Ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργό συμμετοχή και τη συνύπαρξη, προσδίδοντας νέο περιεχόμενο στη ζωή μας.

  Για το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ, ο εθελοντισμός είναι ο Έρωτας, για τη βοήθεια και τη στήριξη της ανάγκης των άλλων ! Αυτό μας χαρίζει ενέργεια, πάθος και δύναμη να προχωρήσουμε στη ζωή μας !
  Σημαία μας είναι η έκφραση : « ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΡΑ ΖΩ »

  Υποστηρίζουμε και ενισχύουμε τον εθελοντισμό ως στάση ζωής και πραγματοποιούμε Ημερίδα πρόσκλησης εθελοντών της ΕΕΑΣΚΠ την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 στις 6.00μ.μ. στο Μέγαρο Λόγου & Τέχνης στην Πλ. Γεωργίου στην Πάτρα.
  Η Ημερίδα πραγματοποιείται, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ ¨ΚΣΔΕΟ- ΕΔΡΑ¨ και την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού του Δήμου Πατρών. 
  Ομιλήτριες θα είναι : Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού του Δήμου Πατρών,
  κα Μαρία Ρούβαλη - Ανδρικοπούλου με Θέμα : «Τα Οφέλη του Εθελοντισμού και η προσφορά στο συνάνθρωπό μας» και η Κοινωνική Λειτουργός της ΜΚΟ ΕΔΡΑ, κα Ουρανία Φραγκούλη με Θέμα : « Ο Εθελοντισμός ως αξία στη ζωή μας - βοηθάμε την ΕΕΑΣΚΠ»

  Σ` αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς !
  Γίνε εθελοντής στην ΕΕΑΣΚΠ και Στήριξε την προσπάθεια μας !
  Γιατί : ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ !

  Με εκτίμηση
  Η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ
  Μαργαρίτα Καραγιώργου

  λινκ αναφοράς:  

  https://www.facebook.com/events/246925575371341/