Διαβάστε επίσης
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

climax

Αρχική Προτάσεις Ημερίδες, σεμινάρια, ομιλίες Christmas Festival 2011 - Εταιρεία Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας 'ΙΡΙΣ
ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ "ΙΡΙΣ"

Η Εταιρία Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιών & Ενηλίκων "ΙΡΙΣ" είναι Ν.Π.Ι.Δ. Σωματείο μη Κερδοσκοπικό. Έχει αναπτύξει πρωτοβουλία στο χώρο της ψυχικής υγείας στην κατεύθυνση της εξωνοσοκομειακής περίθαλψης στο φάσμα και των τριών βαθμίδων πρόληψης

Σε συνεργασία με το Υπουργεο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης παίζει ενεργό ρόλο στην Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση που προαγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Στα πλαίσια αυτών των δραστηριοτήτων της, στόχο έχει αφενός την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου αναφορικά με τη σημασία της ψυχοκοινωνικής υγείας καθώς και την εκτέλεση προγραμμάτων πρόληψης - αγωγής υγείας και αφετέρου την οργάνωση ειδικών μονάδων προσανατολισμένων στην εξυπηρέτηση σύγχρονων αναγκών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ψυχικής υγείας (Κέντρα Ημέρας, Κινητές Μονάδες, Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης-Οικοτροφεία, Ξενώνες, Προγράμματα Προστατευομένων Διαμερισμάτων).

Η Εταιρία Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιών & Ενηλίκων "ΙΡΙΣ" έχει προχωρήσει στην ίδρυση και λειτουργία 5 Οικοτροφείων (4 στην Αττική και 1 στην Αχαϊα) και ενός Κέντρου Ημέρας. 

Κεντρικά: Ανατ. Ρωμυλίας 4, 156 69 Παπάγου
Τηλ.: 210 6515615, 2106395200

λινκ αναφοράς: 

http://www.facebook.com/events/251112178278584/