Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: ΑΝΘΟΙΑΜΑΤΑ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ

ΑΝΘΟΙΑΜΑΤΑ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ 28 Ιουλ 2011 18:38 #1137

  • dinanikos
  • ( Μέλος )
  • Το Άβαταρ του/της dinanikos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Κατώτερος Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 24
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
  • Κάρμα: 0
CALLIFORNIANFLOWERESSENSES

ALOEVERA
Για τους ανθρώπους που ασχολούνται κύρια και αποκλειστικά με την δουλειά και δεν αφιερώνουν χρόνο στο συναισθημα. Ετσι φθάνουν στο σημείο νευρικής κατάπτωσης με την αίσθηση ότι έχουν στεγνώσει ψυχικά. Η aloevera δίνει «θρέψη» και «νερό»στην ψυχή.

ALPINELILY
Ιαμα κυρίως για γυναίκες. Εναρμονίζει την ψυχή με το σώμα.

ANGELSTRUMPET
Η λέξη κλειδί για την κατανόηση αυτου του ιάματος είναι «παραδώσου».Για περιπτώσεις που κάποιος πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα του θανάτου και να τον αντιμετωπίσει σαν μια μετάβαση σε μια ανώτερη πνευματικότητα.

ANGELICA
Η angelicaδίνει την αίσθηση της προστασίας και της καθοδήγησης σε δύσκολες στιγμές της ανθρώπινης ζωής. Ενθαρρύνει την σχέση του ανθρώπου με τον πνευματικό κόσμο.

ARNICA
Θεραπεύει βαθιά εγκατεστημένο τραύμα ή σοκ το οποίο είναι απωθημένο και εμποδίζει την θεραπεία.Το ίαμα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό στο «ξεκλείδωμα»ψυχοσωματικών περιπτώσεων που δεν ανταποκρίνονται στην θεραπεία. Βοηθά την ψυχή να εκφραστεί καλύτερα.

BABYBLUEEYES
Ανθρωποι ανασφαλείς που δεν μπορούν να εμπιστευτούν τον εαυτό τους και τον κόσμο. Δεν είχαν καλή παιδική σχέση με τον πατέρα σε νεαρή ηλικία οπότε στερήθηκαν την σιγουριά και την προστασία. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν χάσει την αθωοτητά τους και σαν ασπίδα προτάσσουν παραίτηση ή ειρωνεία.

BASIL
Για ανθρώπους που θεωρούν ότι η πνευματικότητα και η σεξουαλικότητα είναι έννοιες διαχωρισμένες .Εξωγαμιαίες σχέσεις ,σεξ που σχετίζεται με πορνογραφία ή ανώμαλη σεξουαλικότητα. Το basilεξυγιαίνει αυτές τις ψυχές.

BLACKCOHOSH
Οι άνθρωποι που χρειάζονται αυτό το ίαμα έχουν χαρισματικό σκοτεινό μαγνητισμό κυρίως σε ότι αφορά στην σεξουαλικότητα. Αναπτύσσουν βίαιη συμπεριφορά ή εξαρτήσεις και συχνά μπαίνουν σε ένα κύκλο αυτοκαταστροφής. Σε φυσικό επίπεδο έχουν προβλήματα με τα αναπαραγωγικά όργανα ή με τον μεταβολισμό γενικώτερα.
BLACKEYEDSUSAN
Είναι ένας δυνατός καταλύτης για αντιμετώπιση τραυματικών επεισοδίων του παρελθόντος που είναι «κλειδωμένα» και απωθημένα και έτσι λειτουργούν ανασταλτικά στην εξέλιξη της προσωπικότητας. Τα γεγονότα αυτά είτε τείνει κανείς να τα αναπαράγει ή μένουν ανεκδήλωτα και εμφανίζονται σαν πνευματική ή φυσική ασθένεια. Σε πολλές περιπτώσεις το ίαμααποδεικνύεται πολύ αποτελεσματικό σε συναισθηματική αμνησία ή παράλυση σε συνδυασμό με αδιαφορία για την θεραπεία.

BLACKBERRY
Για ανθρώπους που έχουν πολλές ιδέες και επιθυμίες αλλά δεν μπορούν να τις εκφράσουν πρακτικά. Δεν έχουν την ικανότητα να οργανώσουν τις σκέψεις τους και να επιτύχουν τον στόχο τους. Μπλοκαρισμένη εγκεφαλική ενέργεια και χαμηλός μεταβολισμός αποκαθίστανται με τη χορήγηση του ιάματος.

BLEEDINGHEART
Για ανθρώπους που αισθάνονται μεγάλο πόνο και η καρδιά τους «στάζει» αίμα γιατι αναλώθηκαν σε μια άλλη ψυχή η οποία δεν είναι πια παρούσα είτε λόγω θανάτου είτε λόγω αποχωρισμού. Ατομα που ζουν για τους άλλους ,κτητικά ,με έντονη συναισθηματική εξάρτηση, με σχέσεις χωρις ελευθερία. Το ίαμα τους διδάσκει ότι οι σωστές σχέσεις δημιουργούνται μέσω της ικανότητας να τιμούν και να δυναμώνουν τον εαυτό τους.

BORAGE
Εξαιρετικό ίαμα για αυτους που αισθάνονται βάρος στην καρδιά και στο σώμα.To borage ονομαζόταν corageαναφερόμενο στο κουράγιο που δίνει. Όταν η ψυχή δοκιμάζεται από την θλίψη η καρδιά γίνεται βαριά, Για αποκαρδιωμένους και αποθαρρυμένους ανθρώπους το borageαποδεικνύεται πολύ αποτελεσματικό.

BUTTERCAP
Το ίαμα είναι πολύ βοηθητικό για παιδιά ,για ανθρώπους με φυσική αναπηρία, για καταστάσεις που κάποιος πρέπει να εκτιμήσει τον εαυτό του όχι με τα κλασσικά πρότυπα της επιτυχίας. Σε περιπτώσεις που κάποιός υποτιμά ή υποβαθμίζει τον εαυτό του το buttercupδίνει γαλήνη και ηρεμία.

CALENDULA
Είναι το ίαμα που μας μαθαίνει να χρησιμοποιούμε τον»λόγο».Για ανθρώπους που λόγω της δυσκολίας στην επικοινωνία μαλώνουν και παρεξηγούνται. Για επαγγελματί
ες που η προσωπική τους δουλειά σχετίζεται με τον λόγο και η επικοινωνία είναι εργαλείο.

CALLIFORNIANPOPPY
Το μάθημα της callifornianpoppyείναι πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Για ανθρώπους που ψάχνουν εμπειρίες και φως από άλλους και παρασύρονται εύκολα είτε σε χρήση ουσιών ,είτε σε αιρέσεις ,είτε από χαρισματικούς δασκάλους. Άτομα που έλκονται από την φήμη και την διασημότητα.
CALLIFORNIANWILDROSE
Παρότι συνηθίζουμε να πιστεύουμε ότι το μίσος είναι το αντίθετο της αγάπης μάλλον η απάθεια και η κυνικότητα θα έπρεπε να έχουν αυτόν τον τίτλο. Το callifornianwildroseείναι χρήσιμο για πολλές φάσεις της ζωής κυρίως όμως στην παιδική και την εφηβική γιατί δίνει στην ψυχή θετικά ιδεώδη, ενθουσιασμό για την ζωή ,για την δημιουργία ,για την συνεισφορά.

CALALILY
Για ανθρώπους που έχουν αμφιβολία για το φύλο τους και αυτό δημιουργεί σύγχυση και άγχος. Το callalilyμας μαθαίνει ότι η γυναικεία και η ανδρική ποιότητα βρίσκεται στις ψυχές όλων μας.

CANYONDUDLEYA
Ανθρωποι με μεγάλη φυσική και πνευματική ενέργεια που μεγαλοποιούν τις ψυχοσυναισθηματικές τους εμπειρίες και παραμελούν βασικές υποχρεώσεις ή αδυνατούν να έχουν μια πρακτική καθημερινότητα. Το ίαμα γειώνει την φαντασιοπληξία και τις κρίσεις μεγαλείου.

CAYENNE
Για «κολλημένους» ή ακίνητους τύπους. Για αυτους που αρνούνται την δοκιμή ή την αλλαγή. Το cayenneτους βοηθά να ξεπεράσουν ταμπλοκαρίσματα. Το άτομο ξυπνά και εξελίσσεται.

CHAMOMILE
Aνθρωποι ευμετάβλητων διαθέσεων, εύκολα αναστατώνονται, είναι ευερέθιστοι και συχνά μουτρωμένοι. Η ψυχική ένταση συνήθως εντοπίζεται στο στομάχι κατά την διάρκεια της ημέρας και επειδή δυσκολεύονται να την αποβάλλουν υποφέρουν από αυπνία την νύχτα. Ιαμα που χρειάζεται συχνά στα παιδιά που διαμαρτύρονται για πόνο στο στομάχι.

CHAPARRAL
Το ίαμα είναι εξαιρετικό «καθαριστικό» της ψυχής και του σώματος ειδικά για τον σύγχρονο άνθρωπο που δοκιμάζεται από χαοτικά και βίαια μυνήματα. Επίσης είναι πολύ βοηθητικό ίαμα για αποτοξίνωση από φάρμακαή άλλες ουσίες.

CHRYSANTHELLUM
Φόβος θανάτου. Αναζήτηση πλούτου και δύναμης προκειμένου να τον αποφύγουμε. Ιαμα που χρειάζεται στην μέση ηλικία, κατά την διάρκεια μακρόχρονης αρρώστειας και για να αντιμετωπίσει κανείς τον ίδιο τον θάνατο. Βοηθά στην συναίσθηση της αιωνιότητας της ψυχής.

CORN
Για ανθρώπους που δυσκολεύονται να ενταχθούν στην καθημερινή ζωή. Για ερημίτες, αναχωρητές.

COSMOS
Μη εστιασμένη σκέψη. Δυσκολία στην επικοινωνία .Λόγος ενθουσιώδης, γρήγορος ανοργάνωτος.Το cosmosεναρμονίζει τη σκέψη με τηνέκφρασή της τον λόγο.

DANDELLION
Για ακούραστους εργάτες που με μεγάλο ζήλο και ενθουσιασμό εμπλέκονται σε πολλές δραστηριότητες που υπερβαίνουν την αντοχή τους. Οι υψηλές απαιτήσεις που έχουν από το σώμα τους και ο κλειστός εσωτερικός τους κόσμος δημιουργούν μεγάλη μυική ένταση.Το dandellionανακουφίζει αυτή την ένταση δίνοντας ψυχική ανακούφιση.

DEERBUSH
Για ανθρώπους που εξαπατούν τους εαυτούς τους στις σχέσεις τους και την καθημερινότητα τουςαπό έλλειψη ειλικρίνειας. Το deerbush βοηθά την ψυχή να αποκτήσει αγνότητα, να ξεφύγει από την φαντασίωση και να δει τις εσωτερικές αρετές.

DILL
Iαμα για τον σύγχρονο άνθρωπο που βομβαρδίζεται από εικόνες που απευθύνονται μόνο στις αισθήσεις του. Το dillβοηθά στην εναρμόνιση της ψυχής με τον εξωτερικό κόσμο δίνοντας ενόραση και καθαρή ματιά στον εσωτερικό εαυτό. Οι αισθήσεις ραφινάρονται και γίνονται όχημα για μια πνευματική ζωή.

DOGWOOD
Ξαναδίνει την «χάρη» στο σώμα που έχει σκληρύνει από τις σκληρές εξωτερικές και εσωτερικές συνθήκες της καθημερινής ζωής. Συχνά οι άνθρωποι που χρειάζονται το ιαμα επαναλαμβάνουν καταπιεστικές σχέσεις ή επιδεικνύουν τάσεις αυτοκαταστροφής ή ατυχημάτων.

EASTERLILY
Σημαντικό ίαμα για ανθρώπους που αισθάνονται να γίνεται πάλη ανάμεσα στην σεξουαλικότητα και την πνευματικότητα με συνέπεια είτε την υποβάθμιση του αιθερικού σώματος είτε σεμνοτυφία. Είναι πολύ σημαντικό ιαμα για τις γυναίκες και μπορεί να τις βοηθήσει σε διαταραχές γεννητικών οργάνων.

ECHINACEA
Είναι ένα βασικό ίαμα για πολλές ψυχικές και σωματικές ασθένειες ιδιαίτερα αν το άτομο έχει υποστεί κάποιου είδους κακοποίηση που έχει προσβάλλει την αξιοπρέπεια του. Η echinaceaεπαναφέρει την ταυτότητα και τον αυτοσεβασμό.

EVENINGPRIMROSE
Το ίαμα θεραπεύει το τραύμα της προγεννητικής ή της πρώιμης νεογνικής περιόδου. Για ανθρώπους που αισθάνονται ότι είναι απορριπτέοι, ότι κανείς δεν τους αγαπά, αποφεύγουν τις σχέσεις και την πατρότητα, απεχθάνονται τις σεξουαλικές επαφές.
FAIRYLANTERN
Για ανθρώπους που παιδιαρίζουν ,είναι ευαίσθητοι και έχουν την ανάγκη των άλλων. Είναιτα αιώνια παιδιά στην ενήλικη ζωή τους που δεν θέλουν να ωριμάσουν και να αντιμετωπίσουντις δυσκολίες. Χρήσιμο και για την παιδική ή εφηβική ηλικία όταν διαπιστωθεί ψυχική ή συναισθηματική καθυστέρηση.

FAWNLILY
Για πολύ πνευματικούς ανθρώπους που αρνούνται να συμμετέχουν στην καθημερινή ζωή. Ρέπουν στον διαλογισμό και την προσευχή ,είναι πνευματικά άτεγκτοι χωρίς ευελιξία, με τάσεις απόσυρσης και απομονωτισμού.

FILAREE
Για ανθρώπους που απασχολούνται μόνο με τα μικροπροβλήματα της καθημερινότητας μπλοκάροντας την ενέργειά τους σε μη παραγωγική κατεύθυνση.Το ίαμα απευλευθερώνει την ψυχική ενέργεια και δίνει την ικανότητα να δεί κάποιός τον κόσμο σφαιρικά απαλλαγμένο από τα αυστηρώς προσωπικά του.

FORGETMENOT
Είναι ένα σημαντικό ίαμα για να ξεπεράσει κανείς τον θάνατο αγαπημένου προσώπου .Επίσης βοηθά να αντιμετωπίσει κανείς το αίσθημα απώλειαςκαι εγκατάλειψης. Χρήσιμο σε γονείς που περιμένουν παιδί ,για εκείνους που προσπαθούν να κατανοήσουν τις καρμικές επιρροές σε μια σχέση. Ενώνει τον εαυτό με το σύμπαν.
FUSCHIA
Ο άνθρωπος που χρειάζεται αυτό το άμα κρύβει τα πραγματικά του συναισθήματα κάτω από υπερευαισθησίες ή ψυχοσωματικά συμπτώματα. Κλαίει εύκολα και έχει συχνά πονοκεφάλους και πόνους στο στομάχι. Θλίψη ,θυμός ή άρνηση μαλακώνουν με την fuschiaκαθώς μαθαίνει τον άνθρωπο να συμπεριφέρεται πιο ειλικρινά.
GARLIC
Για πεσμένο ανοσοποιητικό με τάσεις σε παρασιτώσεις .Για βραδιψυχισμό .Νευρικές φοβίες. Ατομα με άδειο βλέμμα και ωχρότητα.
GOLDENEARDROPS
Βοηθούν να θυμηθεί κανείς τα παιδικά του χρόνια, το παρελθόν του και να ανασύρει μνήμες δυσάρεστες που η ψυχή τις έχει απωθήσει ως στενόχωρες. Παρά την απώθηση αυτή η συναισθηματική αμνησία δηλητηριάζει την ψυχή και επηρεάζει το παρόν. Καθαρίζει την καρδιά φέρνοντας πολλά δάκρια και ανακουφίζει.
GOLDENYARROW
Ιαμα που δίνει προστασία από το περιβάλλον. Για ανθρώπους που επηρεάζονται από τους άλλους. Για καλλιτέχνες, για ευαίσθητους χαρακτήρες.
GOLDENROD
Για ανθρώπους που μένουν προσκολλημένοι στα οικογενειακά ή κοινωνικά πρότυπα γιατί δεν έχουν ολοκληρώσει την πορεία ενηλικίωσης. Δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν δικήτους συμπεριφορά και προκειμένου να έχουν κοινωνική αποδοχή ενστερνίζονται τις συμβάσεις. Με το goldenrodη ψυχή κερδίζει δύναμη και εσωτερική πίστη.
HIBISCUS
Ιαμα που αποκαθιστά την τραυματισμένη σεξουαλικότητα των γυναικών. Χρήσιμο σε όλες τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί είτε σωματικά είτε ηθικά μέσω τωνστερεοτύπων της απάνθρωπης απεικόνισης της σεξουαλικότητας. Το hibiscusφέρνει μια θερμή ροή ενέργειας στο σώμα και ειδικά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.
HOUND’STONGUE
Για ματεριαλιστές επιστήμονες και γενικά ανθρώπους που βλέπουν μόνο την υλική πλευρά των πραγμάτων. Το houndstongueεισάγει την λογική του αθέατου κόσμου. Υπάρχουν και πράγματα που δεν βλέπουμε…
INDIANPAINTBRUSH
Γειώνει την πνευματική ενέργεια ειδικά στους καλλιτέχνες. Μαθαίνει την ψυχή να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του σώματος και να ξεπερνά την κούραση και την ατονία.
INDIANPINK
Αυτό το ίαμα σχετίζεται με κίνηση και δραστηριότητα .Για ανθρώπους που αρέσκονται να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να ζουν με πολλή ένταση. Το Indianpinkτους βοηθά να επικεντρωθούν .
IRIS
Είναι ένα βαθύ ίαμα για την αναγέννηση της ψυχής. Ενδείκνυται για όσους ακολουθούν καλλιτεχνικά μονοπάτια αλλά και για όσους θέλουν να φέρουν δημιουργικότητα στην δουλειά τους. Το irisδημιουργεί ομορφιά στον εαυτό μας και στον κόσμο και κάνει την ψυχή να ιριδίζει.
LADY’SSLIPPER
Τονωτικό του νευρικού συστήματος. Διοχετεύει την ενέργεια σε όλο το σώμα. Για νευρικά και σεξουαλικά εξαντλημένους ανθρώπους.
LARKSPUR
Το ίαμα των καθοδηγητών. Τους βοηθά να διοικήσουν με έμπνευση και να γεμίσουν με ενθουσιασμό, χαρά και πίστη για την συνέχεια τους υφισταμένους τους.
LAVENDER
Για αυτούς που έχουν μεγάλη πνευματική ενέργεια και την ασκούν πρακτικά π.χ κάνοντας διαλογισμό. Επειδή υπερχρησιμοποιούν το μυαλό τους απορροφούν πολύ περισσότερη ενέργεια από αυτή που αντέχει το σώμα. Συνήθως υποφέρουν από προβλήματα στα μάτια, πονοκεφάλους, πόνους στον αυχένα και του ώμους, αυπνίες και νευρικές διαταραχές. Η lavender ηρεμεί και απομακρύνει την ένταση.
LOTUS
Τo lotusενδείκνυται για διαταραχές του πρώτου chakra.Είναι ένα πνευματικό ελιξήριο που ενισχύει την συνειδητότητα ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά τη έπαρση που έχει κάποιος οτι είναι πνευματικά ανώτερος και σωστός.
LOVE-LIES-BLEEDING
Το ίαμα που βοηθά τον άνθρωπο να συμβιβαστεί με την ιδέα του πόνου, της αρρώστειας και της πνευματικής αγωνίας. Βοηθά την ψυχή να ηρεμήσει, να βγεί από το μαρτύριο και να το βιώσει σαν μια εμπειρία την οποία μπορεί να μοιραστεί.
MADIA
Bοηθά στην επικέντρωση του ατόμου το οποίο συχνά είναι αλλού, έχει διασκορπισμένη σκέψη, δεν μπορεί να εστιάσει στο σήμερα. Βοηθά στο εποχιακό stress,στην αποδιοργάνωση του καλοκαιριού, στον απογευματινό αποσυντονισμό.
MALLOW
Για ανθρώπους που φοβούνται τις κοινωνικές συναναστροφές, που δεν έχουν μάθει να εμπιστεύονται και να αγαπούν τους άλλους, που είναι ανίκανοι να δώσουν και να πάρουν ζεστασιά. Το mallow ανοίγει την πόρτα της καρδιάς και γκρεμίζει τα εσωτερικά εμπόδια.
MANZANITA
Για ανθρώπους που είτε λόγω της ανατροφής τους είτε λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων έχουν την ιδέα ότι το σώμα είναι βρώμικο και υποδεέστερο απο το πνεύμα. Αυτή η ασκητική θεώρηση σκληραίνει το σώμα και το οδηγεί σε πολλές ασθένειες παρά την εξαιρετική υγιεινή διατροφή που συνήθως ακολουθούν αυτοί οι άνθρωποι. Η manzanitaμαλακώνει την σχέση μας με τον κόσμο και ιδιαίτερα με το κορμί μας.
MARIPOSALILY
Ο ρόλος της μητέρας στην ζωή μας είναι πολύ σημαντικός όπως πολύ σημαντική είναι η επίδραση μιας κακής σχέσης μαζί της. Αυτό το παιδικό τραύμα αναλαμβάνει να γιατρέψει η mariposalily.Πολύ σπουδαίο ίαμα για παιδιά και γονείς αλλά και για τη θεραπεία πολλών ενηλίκων που είτε λόγω των σκληρών καθημερινών συνθηκών, είτε λόγω διαζυγίου είτε λόγω οικονομικών δυσχερειών στερήθηκαν την ζεστασιά αυτής της σχέσης. Η mariposalilyδίνει συγχώρεση, γιατρειά και αγάπη.
MILKWEED
Ατομα με ανίσχυρη προσωπικότητα που εξαρτώνται απόλυτα από την οικογένεια ,που χρησιμοποιούν ουσίες, που ακολουθούν πνευματικά μονοπάτια ταπείνωσης του εγώ Παιδικά τραύματα καθηλώνουν τον άνθρωπο σε αυτή την ηλικία. Ο τύπος milkweedαδυνατεί να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα και ετσι τρώει πολύ, κοιμάται πολύ, καταφεύγει σε φάρμακα, είναι επιρρεπής σε ατυχήματα και ασθένειες. Το milkweedγιατρεύει την ψυχή σε πολύ βαθύ επίπεδο, την οδηγεί στην αναγέννηση, διαμορφώνει το εγώ .
MORNINGGLORY
Οι άνθρωποι που χρειάζονται το morninggloryέχουν λάθος ρυθμούς φαγητού και ύπνου. Το πρωί δεν μπορούν να λειτουργήσουν και οι δραστηριότητες τους είναι κυρίως νυχτερινές. Προκειμένου το σώμα να επιβιώσει ενάντια στους φυσικούς ρυθμούς έχει ανάγκη την χρήση διεγερτικών και όσο η κατάσταση συνεχίζεται πολλές ασθένειες εμφανίζονται. Συνηθέστερα ανωμαλίες στο συκώτι, νευρική κατάρρευση και πτώση του ανοσοποιητικού. Το morninggloryμαθαίνει τον άνθρωπο να εναρμονίζεται με τους φυσικούς ρυθμούς να ξυπνά φρέσκος και αναζωογονημένος και να αποτοξινώνεται.
MOUNTAINPENNYROYAL
Η καθαριότητα είναι το σημαντική για την ψυχή και το σώμα. Αυτό το ίαμα καθαρίζει το πνεύμα απομακρύνοντας τις πολλές χαοτικές σκέψεις. Υπάρχουνάνθρωποι που είναι αποδέκτες αρνητικών σκέψεων των άλλων οι οποίες τους μπλοκάρουν και συχνά τους οδηγούν σε λάθος μονοπάτια. Οι τύποι mountainpennyroyalδεν μπορούν να δούνε καθαρά και να πάρουν αποφάσεις ,πράγμα πού επιτυγχάνεται με την λήψη του ιάματος.
MOUNTAINPRIDE
Στον σύγχρονο κόσμο είναι απόλυτα αναγκαίο να μάθει κανείς την διάκριση καλού-κακού, αλήθειας-ψέματος και να μπορεί να μεταμορφώσει τα δεύτερα σε πρώτα με την θετική του ενέργεια. Το mountainprideείναι το ίαμα του πολεμιστή και βοηθά κυρίως εκείνους που μπερδεύουν την ηρεμία με την παθητικότητα μαθαίνοντάς τους ότι η θετική δύναμη βοηθά τον εαυτό τους και τους άλλους.
MUGWORT
Βοηθά το σώμα να ονειρευτεί, να θυμηθεί τα όνειρά του και να πάρει καθοδήγηση και μηνύματα από αυτά. Συνδέει τον κόσμο της ημέρας με εκείνο της νύχτας.
MULLEIN
Βοηθά τον άνθρωπο να διαμορφώσει την δική του ηθική στάση ανεξάρτητα από νόμους και επιταγές. Απευθύνεται τόσο σε ελαστική οσο και σε καθεστηκυία ηθική .Το mulleinμαθαίνει τον άνθρωπο να ακούει την συνείδησή του όταν είναι να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

NASTURDIUM
Αυτό το ίαμα είναι πολύ ωφέλιμο για μαθητέs ,σπουδαστές,για αυτούς που η καριέρα τους απαιτεί έντονη διανοητική δραστηριότητα. Οι τύποι nasturdiumσυχνά υποφέρουν από κρυολογήματα, νευραλγίες και δυσκινησία. Το ίαμα φέρνει ζωή και ζεστασιά στην διανοητική προσπάθεια.
NICOTIANA
Oι άνθρωποι που καπνίζουν χρησιμοποιούν το τσιγάρο σαν μέσο γείωσης και σαν βοήθεια στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Το τσιγάρο χαλαρώνει και μαλακώνει τα συναισθήματα ετσι ώστε ο άνθρωπος να προσαρμόζεται καλύτερα στον σκληρό έξω κόσμο. Ενώ η nicotianaενδείκνυται για τους καπνιστές σηματοδοτεί και την σύγχρονη κουλτούρα
καθώς μαλακώνει την καρδιά ,την συμφιλιώνει με τα συναισθήματα και δίνει την χαλαρότητα της “πίπας της ειρήνης” που παραδοσιακά χρησιμοποιουσαν οι Νοτιοαμερικάνοι σαν πνευματική τεχνική.
OREGONGRAPE
Για ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να εμπιστεύονται τους γυρω τους. Που βλέπουν τον κόσμο άδικο και εχθρικό. Που δηλητηριάζουν όλες τις σχέσεις με την καχυποψια τους. Το oregonτρέφει αυτές τις ψυχές, τις μαθαίνει να αγαπουν ,να εμπιστεύονται την καλοσύνη των άλλων και να αισθάνονται ασφαλείς
PENSTEMON
Για τους ανθρώπους που αισθάνονται πάντα θύματα είτε γιατί έχουν διαπαιδαγωγηθεί έτσι είτε λόγω συνθηκών(αναπηρία, ατύχημα, φυσική καταστροφή).Το penstemonδίνει μεγάλες δόσεις δύναμης στον άνθρωπο, του δίνει υπομονή και κουράγιο παρά τις δυσκολίες να δει το φως στο βάθος του τούνελ.
PEPPERMINT
Συμβάλλει στην καθαρότητα της σκέψης. Βοηθά τον άνθρωπο να πέψει και να μεταβολίσει καλύτερα την τροφή και επίσης να συγκεντρωθεί καλύτερα. Σε όσους περνάνε φάσεις ληθαργίας και υποτ
Επιστροφή
Τελευταία διόρθωση: 28 Ιουλ 2011 18:39 από dinanikos. Αιτία: ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟΣ ΤΙΤΛΟΣ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.099 δευτερόλεπτα