Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Με έχει μπερδεψει

Με έχει μπερδεψει 13 Σεπ 2013 23:03 #5193

  • frauleniazwi
  • ( Επισκέπτης )
  • Το Άβαταρ του/της frauleniazwi
Καλησπερα σας, είμαι 29 χρονών και ήμουν 4 χρόνια με έναν 30χρονο.Ημουν πολύ ευτυχισμένη με την σχέση μου.
Το καλοκαιρι μου ανακοινωσε πως θα πηγαινε μόνος του 3 μερες καμπινγκ. Ποτέ δεν του είχα πει όχι στο να κάνει πράγματα μόνος του. Μετά εγώ είχα κάποιες οικογενεικές υποχρεώσεις για μια βδομάδα και έφυγα εκτος αθηνών. Και όταν γύρισα μου έσκασε την βόμβα μετά από ΄4 χρόνια σχέσης με χώρισε από το skype, για να μην παθω κριση μου ειπε από κοντα.
Μου είπε πως ηθελε να χωρισουμε και πως θα μου εξηγουσε καποια στιγμη απο κοντα. Μου είπε ότι μου αξιζει καποιος που να με αγαπάει και πως αυτός δεν με αγαπούσε. Οτι προσπάθησε με τον τρόπο του αλλά νιωθει πως δεν ταιριαζουμε και δεν επικοινωνουμε. Πως θελει να ειναι για την πάρτη του και πως περναει φαση και πως εγω ανεχόμουν τα πάντα και αυτός δεν μου αξιζει. Ακόμα πως θέλει να μείνει μια θετική ανάμνυση και να μείνουμε φιλοι αν θέλω αλλιως δεν έχει πρόβλημα αλλά αυτός θα ήθελε. Αλλά δεν θέλει να τραβιόμαστε άλλο και να κάνουμε σεξ.
Δώσαμε ραντεβού να τα ΄πούμε από κοντα. Τον πήρα τηλέφωνο για να κανονίσουμε το μλερος και δεν απάντησε. Με πήρε την επόμενη μέρα 11:00 το βράδυ αλλά επειδή ήμουν μόνη σπίτι και αν μου ε΄λεγε πράγματα που δεν μπορουσα να διαχειριστώ βραδιατικα δεν το σηκωσα. Τον πήρα την επόμενη μέρα και δεν το σηκωσε. Μετά με πήραν οι φίλοι μου μαζί τους για διακοπές και έλειψα ενάμιση μήνα.
Όλο αυτό τον καιρό ουτε φωνή ούτε ακροαση. Πριν λίγες μέρες, μου έστειλε μνμ και με ρώτησε αν ειμαι καλα. Αν είμαι αθηνα και αν θελώ να βρεθούμε, όχι για να τα ξαναβρούμε αλλά για να μου πει όλα όσα δεν μου ειπε το καλοκαίρι. Μου ζήτησε να τον παρω τηλεφωνο όταν θα μπορούσα. Τον πηρα τηλεφωνο 2 φορές να κανονισουμε δεν απανταγε. Με πήρε μια μερα μετά 12 το βράδυ να μου πει να ειμαι ετοιμη σε 10 λεπτά να πάμε για ποτο και του ειπα πως τέτοια ώρα δεν μπορώ. Μου είπε θα με πάρει την επόμενη μέρα και δεν με πήρε.Μετά από δυο μέρες με πήρε τηλέφωνο όμως εγω έλειπα στο εξοχικό ενός φίλου. Του έστειλα σήμερα μήνυμα να βρεθούμε και μου ειπε ότι θελει να ξεκαθαρίσει πως ειναι σε περιεργη φάση και δεν θελει να ειμαστε παλι μαζί. Αλλά θα ήθελε να βγούμε να μιλησουμε να πούμε τα νέα μας να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είπαμε το καλοκαίρι. Μου ειπε να πάμε μια βολτα με καφέ στο χέρι ή για ποτό σε διαφορα ρομαντικά μέρη ή σινεμα ( στο σινεμα δηλ πως θα μιλαγαμε?) Του είπα πως δεν χρειαζεται να το επαναλαμβάνει συνέχεια πως δεν θελει να τα ξαναβρούμε το κατάλαβα και εγω πως δεν ήμουν η κατάληλη για εκείνον και εκείνος προφανός για εμένα. Του είπα πως θα βρούμε άλλους που θα μας κάνουν ευτυχισμένους έτσι είναι η ζωή (χωρίς να τα εννοώ όλα αυτά βέβαια).
Το μεθαύριο ήρθε αλλά το τηλεφωνημα δεν ήρθε.
Τωρα είναι που εγώ αναρωτιέμαι, γιατί με παρατησε έτσι; τώρα τι θελει και παίζει αυτο το παιχνίδι θελω να σε δω αλλά δεν σε βλέπω ;θέλει να γυρίσει πίσω; Εγώ τον αγαπάω ακόμα τι πρέπει να κάνω;Θέλει επανασύνδεση αλλά αφού περάσουμε χρόνο μαζί; Με θέλει καβάτζα, είναι μπερδεμένος ή απλώς δεν τον νοιάζω;
Το θέμα είναι πως παράλληλα είμαι και άνεργη και έχω στρεσαριστεί πολύ. Αυτό το πότε θα βρεθούμε με έχει κάνει να κοιμαμαι 4 ώρες την μέρα όλες τις άλλες ώρες τον σκέφτομαι. Νιωθω πολύ άσχημα μέσα μου. Μου λείπει και νιωθω απογοητευμένη πως ήμουν 4 χρόνια με έναν άνθρωπο που δεν αισθανόταν τίποτα τελικά για εμένα; Αυτός επειδή έχει τυχει να διασταυροθούμε 2 φορές με το αυτοκινητο φένεται μια χαρα. Εγώ όμως τρώω και εχω πάρει 10 κιλά, δεν κοιμάμαι, έχω νεύρα. Και πάνω απόλα νιώθω στέρηση της παρουσίας του.
Θέλω να βγω μαζί του. Αλλά αν και όποτε βγω δεν ξέρω τι να πω. Και αν πάλι βγω και αυτός είναι απόμακρος και με πληγώσει περισσότερο από τώρα που είμαι σε άγνοια πως θα το διαχειριστώ;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Με έχει μπερδεψει 14 Σεπ 2013 19:57 #5201

  • Vagattack
  • ( Μέλος )
  • Το Άβαταρ του/της Vagattack
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Ανώτερος Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 70
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 17
  • Κάρμα: 11
φραουλένια Ζωή τα πράγματα φαντάζουν απλά και λογικά. Σίγουρα θα σε αγαπούσε τα 4 χρόνια που ήσασταν μαζί αλλιώς θα είχε φύγει ή ο ένας ή ο άλλος. Τώρα όλα δείχνουν πως αυτή η σχέση έφτασε στο τέλος της. Σίγουρα η εξάρτηση με έναν άνθρωπο που ήσασταν μαζί για τόσο μεγάλο διάστημα είναι μεγάλη γι'αυτό και δύσκολα τον βγάζεις από την σκέψη σου. Σου εύχομαι καλή αρχή στην με "νέα δεδομένα" ζωή σου.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Με έχει μπερδεψει 17 Σεπ 2013 09:34 #5221

  • frauleniazwi
  • ( Επισκέπτης )
  • Το Άβαταρ του/της frauleniazwi
Σημερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Πως έπρεπε να βγούμε οποσδήποτε να μιλήσουμε. Ηρθε και με πηρε με το αμαξι για να πάμε βόλτα στο θησείο. Στην διαδρομη δεν μιλησαμε καθόλου γιατί οργάνωνε μια εκδρομή με φίλους και φίλες. Μου αγόρασε καφέ και αρχίσαμε να περπατάμε. Με ρώτησε τα πάντα για τις διακοπές μου και μετά με ρώτησε αν γνωρισα καποιον κα αν κοιμήθκα μαζί του. Του ειπα πως δεν θελω να μιλάω για τέτοια μαζί του. Με ζόρισε να του πω. Και του είπα πως δεν με ήξερε καθόλου τελικα. Πως εγω πρέπει να έχω ασθηματα για να κάνω κατι . Αυτός μου είπε πως τα αισθήματα είναι για τα παιδιά κια πως πρέπει να χαλαρώσω. Μετά με ρώτησε πως βλέπω την ιδανικη σχεση και του ειπα καιποιον να με αγαπά και να τον αγαπώ να τον εμπιστευομαι και να με εμπιστεύεται. Να ταξιδέψουμε, να δουμε αν ταιριάζουμε και τελικά να συμβιώσουμε. Με τα με ρωτησε τι είναι ζωη και του είπα όλα όσα με κάνουν ευτυχισμένη. Μου ειπε πάλι πως πρέπει να απολαμβανω την ζωή. Μου είπε πως εχει σκφτει πολλά και πως εχει αλλάξει. Του είπα πως δεν μου εφερε τα κλειδια μου και μου ειπε πως τα ξέχασε και πως θα μου τα έφερνε στην επόμενη συνάντηση, γιατί είχαμε και άλλα να συζητήσουμε.



Πραγματικά τι θέλει από εμενα. Μπορεί να παραθέτω πολλά άσχημα αλλά δεν παύει να έχω ωραίες στιγμές μαζί του.. Ξερω πως ειναι λαθος να τον θέλω. Αλλά εγω μόνο τρωω βλεπω τηλεωραση και δεν χω διαθεση για τίποτα. Μου λείπει πολύ δεν ξερω τι να κανω να τον ξαναδώ; Θελω πολύ αλλά που θα βγει αυτό. Νιώθω ένα κενό....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.055 δευτερόλεπτα