Αρχική Forum ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
 • Σελίδα:
 • 1

ΘΕΜΑ: ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ 09 Φεβ 2012 00:45 #2531

 • menediatou
 • ( Διαχειριστής )
 • Το Άβαταρ του/της menediatou
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Διαχειριστής
 • Δημοσιεύσεις: 83
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 17
 • Κάρμα: 4
Στην εκδήλωση «Διεκδικώντας τα δικαιώματά μας στο χώρο στη ψυχικής υγείας- χαράζοντας διαδρομές ανάρρωσης», που οργανώθηκε, στις 8-9 Ιουνίου 2011, από τα ΚΨΥ Αγίων Αναργύρων και από Δίκτυο Hearing Voices Αθήνας, πάρθηκε, ως προϊόν μιας συζήτησης που αναπτύχθηκε σε μεγάλο μέρος της διημερίδας, η πρωτοβουλία να ξεκινήσει μια καμπάνια κατά των μηχανικών καθηλώσεων και γενικά της κατασταλτικής λογικής και πρακτικής που διέπει την ψυχιατρική φροντίδα, όπως αυτή ασκείται στην συντριπτική πλειονότητα των υπηρεσιών (στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, νοσοκομειακών και στεγαστικών) , αλλά και την φροντίδα όλων γενικώς των ατόμων με ποικίλα προβλήματα και ανάγκες, παιδιών, ενηλίκων και ηλικιωμένων, που περιθάλπονται στα πάσης φύσεως ιδρύματα.

Αρχικά, στην εκδήλωση, 50 άτομα υπέγραψαν την έκκληση για μια «εκστρατεία κατά την μηχανικών καθηλώσεων». Εν συνεχεία, έγιναν δυο συναντήσεις όπου προσκλήθηκαν όλοι όσοι υπέγραψαν (παρά την καλοκαιρινή περίοδο, προσήλθαν αρκετοί από αυτούς) για να συνταχθεί ένα κείμενο, το οποίο θα αποτελούσε τη βάση αυτής της καμπάνιας. Το κείμενο αυτό κυκλοφορεί τώρα για περαιτέρω υπογραφές, με κάθε τρόπο - και μέσω διαδικτύου. Η συλλογή υπογραφών αποτελεί μέρος της καμπάνας, πλευρές της οποίας είναι όσα αναφέρονται στο ίδιο το κείμενο. Μια επόμενη στιγμή θα είναι η οργάνωση, το φθινόπωρο, μιας δημόσιας εκδήλωσης με αυτό το θέμα, όπου θα κληθούν να μιλήσουν τόσο αυτοί/τές που υφίστανται την ιδρυματική βία, όσο και αυτοί που λειτουργούν εντός των θεσμών που την ασκούν – όπως, φυσικά, και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος.

Το κείμενο που τίθεται προς υπογραφή:
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΕΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

"Είναι γνωστή η εκτεταμένη και άκρως αυθαίρετη χρήση που γίνεται, σε όλες σχεδόν τις μονάδες ψυχικής υγείας, της μηχανικής καθήλωσης και της απομόνωσης (στα ‘λευκά κελιά’) για την αντιμετώπιση περιστάσεων «επικίνδυνης», υποτίθεται, συμπεριφοράς, αλλά, πολύ συχνά και για τον έλεγχο συμπεριφορών ψυχικά πασχόντων ατόμων που δεν παρουσιάζουν καμιά «επικινδυνότητα», όπως κι΄ αν αυτή οριστεί.

Πέραν, όμως, από το χώρο της ψυχικής υγείας, η μηχανική καθήλωση, το δέσιμο του προσώπου πάνω στο κρεβάτι του (ενίοτε του ποδιού του από ένα πάγκο κοκ), είναι μια ευρέως εφαρμοζόμενη πρακτική, εμβληματική μιας απρόσωπης, απάνθρωπης και ανέξοδης διαχείρισης των πολύπλοκων αναγκών και των ποικίλων δυσκολιών των εγκλείστων σε όλο τα φάσμα των τα κλειστών ιδρυμάτων, από αυτά που είναι εντεταλμένα να φροντίζουν παιδιά μέχρι αυτά που φροντίζουν ηλικιωμένους.

Οι μέθοδοι αυτές συνιστούν κατάχρηση και παραβίαση στοιχειωδών ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των ψυχικά πασχόντων ατόμων. Αυτή η παραβίαση των δικαιωμάτων φτάνει μέχρι του σημείου να θεωρείται απολύτως φυσικό, στην κατεστημένη ψυχιατρική του σήμερα, να καθηλώνονται μηχανικά ακόμα και άτομα που προσέρχονται εκουσίως για νοσηλεία.

Οι πρακτικές αυτές αποτελούν, όπως και η χημική καθήλωση, μια κορυφαία στιγμή στην διαδικασία ακύρωσης του προσώπου, μιαν ακραία μορφή του κατασταλτικού χαρακτήρα της κατεστημένης ψυχιατρικής, αυτής που ‘χάνει τον άνθρωπο πίσω από την αρρώστια’, καθώς την αντιμετωπίζει σαν ‘πράγμα’, ξεκομμένο από το όλο της ύπαρξης και το κοινωνικό σώμα. Σηματοδοτούν τον ανεξέλεγκτο χαρακτήρα μιας ψυχιατρικής εξουσίας, που θεωρεί ότι μόνο αυτή μπορεί να γνωρίζει, να αξιολογεί και ν΄ αποδίδει νόημα στις σκέψεις, στα συναισθήματα και στις επιθυμίες του ‘πάσχοντος άλλου’, μια γνώση/εξουσία (πιο πολύ εξουσία, παρά γνώση) που θεωρεί ότι της δίνει την πλήρη δικαιοδοσία για να κάνει πάνω στο σώμα του άλλου ό,τι στην δεδομένη στιγμή, αυθαίρετα και υποκειμενικά, κρίνει : να το περιορίσει, να το δέσει, να το απομονώσει, να το ναρκώσει - αντί ν΄ αφιερώσει χρόνο, να επικοινωνήσει, να συνομιλήσει, να κατανοήσει.

Σε μια τέτοια ψυχιατρική, οι εκδηλώσεις του ψυχικού πόνου (με όσο ακραίο τρόπο κι΄ αν, ενίοτε, οδηγούνται να εκφραστούν) αντί να κατανοηθούν στην πολυπλοκότητα τους και μάλιστα ως συνέπειες, σε μεγάλο βαθμό, του ίδιου του μηχανισμού λειτουργίας της κατασταλτικής ψυχιατρικής, με την πληθώρα των ακούσιων νοσηλειών και των βίαιων προσαγωγών, ακυρώνονται πλήρως ως προς το νόημά τους και απλώς καταστέλλονται.

Στο βαθμό που ενσαρκώνουν τον τρόπο που η κατεστημένη ψυχιατρική προσλαμβάνει την ψυχική οδύνη, οι λογικές που διέπουν αυτές τις πρακτικές διαχέονται εκτός ψυχιατρείου και γενικά των μονάδων νοσηλείας, μέσα στις υπηρεσίες που υποτίθεται ότι θα το υποκαθιστούσαν, μετατρέποντας σε επιδερμική την όποια ‘μετάβαση στην κοινότητα’.

Αναπαράγουν και διαιωνίζουν τις πρακτικές της φύλαξης και της στέρηση της ελευθερίας στο όνομα της προστασίας και της θεραπείας, εμποδίζοντας την ανάπτυξη νέων και δημιουργικών μεθόδων αντιμετώπισης του ψυχικά πάσχοντος.

Στο βαθμό, μάλιστα, που εφαρμόζονται κατά κόρον και μέσα στις δομές της λεγόμενης ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης (ξενώνες και οικοτροφεία), δεν κάνουν άλλο από τα να μετατρέπουν αυτές τις δομές σε απλό περιτύλιγμα της διαιώνισης του παλιού σκληρού ιδρυματισμού.

Η εφαρμογή «πρωτοκόλλων», που υποτίθεται ότι συνιστούν «εξορθολογισμό» στη χρήση των πρακτικών αυτών, ενάντια στην καταχρηστική εφαρμογή τους, δεν λειτουργούν παρά ως άλλοθι για την ανεμπόδιστη χρήση τους.

Η μηχανική καθήλωση (και η απομόνωση) δεν είναι ιατρική πράξη. Πολύ περισσότερο, δεν είναι μια ουδέτερη ‘διαχείριση του κινδύνου’. Τραυματίζει, συχνά ανεπανόρθωτα, το άτομο που την υφίσταται, ενώ δεν είναι σπάνιοι οι θάνατοι μηχανικά καθηλωμένων ατόμων, συχνά ξεχασμένων για μέρες δεμένων στο κρεβάτι τους - θάνατοι πολύ πιο συχνοί απ΄ όσο συνήθως νομίζεται και που σχεδόν πάντα συγκαλύπτονται από την ‘αλληλεγγύη της συντεχνίας’ και αποδίδονται εντελώς παράνομα σε άλλες αιτίες.

Καλούμε όλους τους φορείς και τις ενώσεις της ψυχιατρικής κοινότητας και όλων των επαγγελματιών ψυχικής υγείας, τις ενώσεις και τα κινήματα των χρηστών και των οικογενειών, να πάρουν ανοιχτή και δημόσια θέση ενάντια στην εφαρμογή της μηχανικής καθήλωσης και της απομόνωσης, παντού και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, για την άμεση κατάργησή τους, τον χαρακτηρισμό τους ως μεθόδων κατάφωρα αντιθεραπευτικών και καταχρηστικών των δικαιωμάτων των ψυχικά πασχόντων και ως εκ τούτου ως ποινικού αδικήματος, που θα τελεί όποιος τις χρησιμοποιεί.

Δεσμευόμαστε στην προσπάθεια δημιουργίας εκείνων των προϋποθέσεων ώστε άτομα που έχουν υποστεί αυτές τις τραυματικές εμπειρίες και /ή άτομα του περιβάλλοντος τους που παρακολούθησαν ανήμπορα να αντιδράσουν την άσκηση αυτής της ιδρυματικής βαρβαρότητας, ή και τον θάνατο των προσφιλών τους προσώπων εξαιτίας αυτών των πρακτικών, να μπορούν να βρουν την αναγκαία στήριξη για δημόσια καταγγελία των όσων υπέστησαν και για νομική συμπαράσταση στις όποιες διεκδικήσεις τους απέναντι σε όσους τους/τις υπέβαλλαν σ΄ αυτή τη βάναυση και απανθρωποποιητική μεταχείριση.

Διεκδικούμε όλους εκείνους τους αναγκαίους όρους (ποσοτικούς και ποιοτικούς, μεταξύ των οποίων και την κατάλληλη προς τούτο εκπαίδευση), που έχουν ανάγκη οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας και, πάνω απ΄ όλα, τη ριζικά εναλλακτική κουλτούρα, για μια διαφορετική προσέγγιση στο πρόβλημα της ψυχικού πόνου και στις αναπάντητες ανάγκες που αυτός εκφράζει, η οποία θα αναδεικνύει τις πραγματικές αξίες και αρχές μιας εναλλακτικής ψυχιατρικής ως άρνησης και ξεπεράσματος των πρακτικών του εγκλεισμού και της ιδρυματικής βίας."


Ασημακοπούλου Ξένη
Ασιλιάν Ηλέκτρα
Βασάλος Νίκος
Γιακουμέλος Διονύσης
Γιαννοπούλου Χριστίνα
Γκολέμη Μαρία
Γκούτη Aθηνά
Γρηγορίου Χρύσα
Δημητρίου Τριάδα
Ευθημίου Γιώργος
Θεοδωροπούλου Ρεββέκα
Καλογήρου Μαρία
Καλογιάννη Βασιλική
Καραδεδέ Βαρβάρα
Καρατζαφέρης Λυκούργος
Καρβούνη Λουκία
Καρούστα Ζωή
Καψοπούλου Μαρίνα
Κεφαλληνού Μαριάννα
Κούρτη Νίκη
Κουτσανέλλου Δώρα
Κόχιλα Λαμπρινή
Κραβαρίτη Χρύσα
Κράνια Διονυσία
Κωνσταντινίδη Μαρία
Λιβαδά Άννα
Λυκοβουνιώτη Μαρίνα
Μεγαλοοικονόμου Θεώδορος
Μεταξά Μαρία
Λάτα Φρειδερίκη
Πλιάκου Ανδρομάχη
Πραματευτάκης Παρασκευάς
Σταμογιάννου Ιλιάνα
Ταμπούρη Μαρία
Τσώνου Βασιλική
Φαφαλιού Μαρία
Φενέκου Βασιλική
Χαλαζωνίτη Παγώνα
Χατζηδάκης Παύλος
Ψυχογιοπούλου Αριάδνη
Ἀντί-Στίγμα

www.gopetition.com/petitions/%CE%BA%CE%B...B7-%CF%84%CF%89.html

Περιμένουμε τις απόψεις σας!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ 08 Νοε 2014 23:04 #5769

 • lydia
 • ( Μέλος )
 • Το Άβαταρ του/της lydia
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Φρέσκος Boarder
 • Δημοσιεύσεις: 10
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
 • Κάρμα: 0
Μήνυση για βασανιστήρια (ΠΚ 137) να κάνετε και προσβολή της αξιοπρέπειας, προσπάθεια κάμψης της βούλησης κλπ.

Πρέπει κάποια στιγμή να γίνει αντιληπτό ότι όταν μεγαλοαπατεώνες όπως ο ΜΕΓΑΛΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Στυλιανίδης (ψευτοψυχολογικοφανείς μπαρούφες ψευτο-"ευαισθησίας" ενδεδυμένες με πολιτικές "ατάκες" που λειτουργούν ως ΒΛΗΜΑΤΑ και μπορεί να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ αθώους περαστικούς-το λέω για να μην ξεγελιόμαστε) που εμφανίζονται και μιλάνε για ΟΛΑ και παριστάνουν τον ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ των δικαιωμάτων των "ασθενών" που οι ίδιοι ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ, έρχονται και λένε ότι "κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τον γιατρό" (Μεγαλοοικονόμου, 2011) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ (γι' αυτό μόνο). Και που το διανοήθηκε να του περνάει από το μυαλό. Τον Στυλιανίδη να τον ψηφίσετε, πρέπει να το στρέφει για πολιτική μεριά με τις μπαρούφες που πετάει (έχει σχετικό σχόλιο σε πρόσφατη συνέντευξη στο Βήμα με την Τσαλίκογλου, ότι "κάνει για συγκεκριμένη πτέρυγα γνωστού κόμματος", αλλά είναι "μυστικό" ποια και ποιου), ΘΑ ΚΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΕ 5-10 ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ("ΜΑΣ"), όπως κάνουν όλοι του είδους του μέχρι τώρα, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΡΓΟ, το οποίο αλή και τρισαλή ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, θα τους φύγει η "καλή συνήθεια".

Τον αφήσατε να υπογράψει;
Δημιουργήσατε τέτοιο κείμενο (τολμήσατε);
ΜΗΝΥΣΕΙΣ-ΜΗΝΥΣΕΙΣ-ΜΗΝΥΣΕΙΣ
Τα άλλα είναι ΨΕΜΑΤΑ.

Ο Στυλιανίδης ήταν στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΠΟΥ που δε γνωρίζω να λειτούργησε ΠΟΤΕ. Περιστατικό με ΨΕΙΡΕΣ μέσα σε ψυχιατρείο επιτρέπεται; Να ρίξουμε μια στα μαλλιά του Στυλιανίδη να πάει για "κούρεμα" ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΛΟΞΕΣ" ότι ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ οι ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ότι είναι "νόμιμοι" και ότι δεν έπρεπε να ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ;

Είναι αστείο και αδιανόητο να νομίζετε ότι η συλλογή υπογραφών είναι μέσο πίεσης. Μία μήνυση φτάνει. Ο νοσηλευτής, ο υπεύθυνος του τμήματος, ο/οι γιατροί και μία ο διοικητής για να 'χει το παλικάρι μη στερείται. Τα άλλα είναι παραμύθια της κακιάς ώρας για "άτακτα παιδάκια", τους ενοχλείτε ΚΙΟΛΑΣ τους "κυρίους" να ΞΕΡΕΤΕ με όλα αυτά ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΕ-ΤΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.
Τελευταία διόρθωση: 08 Νοε 2014 23:28 από lydia.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ 08 Νοε 2014 23:14 #5770

 • lydia
 • ( Μέλος )
 • Το Άβαταρ του/της lydia
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Φρέσκος Boarder
 • Δημοσιεύσεις: 10
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
 • Κάρμα: 0
Και μετά αγωγή τον ΜΙΣΘΟ ΟΣΩΝ ΜΗΝΥΘΗΚΑΝ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ για να ΝΑ "ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ" Ο "ΑΣΘΕΝΗΣ" από την ψυχική "λέρα" που του κολλήσαν τα κοπρόσκυλα που τους κοροϊδεύουν όλους ότι είναι "άνθρωποι" και είναι και "μαγκιά" τους να τα κάνουν όλα αυτά ανεμπόδιστα.

Η μ*λ*κ*α είναι "θεραπευτική"; ΟΧΙ; Τότε ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, όσοι το κάνετε; Είναι "εξυπνάδα" σας να τους "θεραπεύετε" έτσι;

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΒΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ.
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΟΜΩΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ, αλλά αν βρεθεί έστω και ένας ψυχολόγος να κοροϊδέψει τα όσα γίνονται με "συμβολικές κινήσεις διαμαρτυρίας" ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΝ εν ψυχρώ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΙΑ. Όλοι οι "δίκαιοι και νόμιμοι" άνθρωποι έτσι αντιδρούν στα "καλά παιδιά" που "πάνε με τα νερά όλων".
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ 08 Νοε 2014 23:22 #5771

 • lydia
 • ( Μέλος )
 • Το Άβαταρ του/της lydia
 • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
 • Φρέσκος Boarder
 • Δημοσιεύσεις: 10
 • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
 • Κάρμα: 0
Και είναι ηλίου φαεινότερο ότι αυτός που έγραψε το κείμενο λέει ψήγματα από ό,τι λέω εγώ διανθισμένα με φιλολογική σαλάτα και σαχλαμάρες περί "δικαιωμάτων" και "εξουσίας" και τις λοιπές μπαρούφες που χρόνια κυκλοφορούν ελεύθερες και ανεμπόδιστες και ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟΥΣ που νομίζουν ότι τα ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.

Αν υπάρχει άνθρωπος που έχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΆΛΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ και κανείς άλλος. Αυτή καβαλάει τους πάντες που μιλάνε για την ψυχιατρική και κάνει τους ψυχίατρους να μοιάζουν με "κοινούς" γιατρούς που θεραπεύουν ασθενείς με ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, συμπληρώνοντας ένα συνηθισμένο 8ωρο=3-4ωρο ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΟ ΕΣΥ.

Την επόμενη φορά που θα σας έρθει η εφορία στο σπίτι, ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 3ΩΡΟ->8ΩΡΟ (φανταστικό) ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
 • Σελίδα:
 • 1
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.231 δευτερόλεπτα