Αρχική Forum ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ Το τέρας της ζήλιας
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: Το τέρας της ζήλιας

Το τέρας της ζήλιας 26 Ιουν 2015 14:02 #5917

  • felix
  • ( Μέλος )
  • Το Άβαταρ του/της felix
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Φρέσκος Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 1
  • Κάρμα: 0
Καλησπέρα σε όλους.

Το δικό μου πρόβλημα είναι λίγο ιδιαίτερο και μπερδεμένο και σκέφτηκα ότι εσείς ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε να το δω λίγο διαφορετικά - συν του ότι νιώθω πιο άνετα να μιλήσω γι αυτό εδώ - καλώς ή κακώς. Λοιπόν, πριν δύο χρόνια ξεκίνησα να συνομιλώ με μια κοπέλα μέσω facebook. Είχαμε κοινά στοιχεία και ακούγαμε την ίδια ραδιοφωνική εκπομπή - στο γκρουπ της εκπομπής, έγινε η αρχή και γίναμε fb friends. Λόγω τεράστιας απόστασης, αναπτύξαμε μια φιλία που στηριζόταν αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου και chat και μιλούσαμε πολλές ώρες, για τα πάντα. Όπως είναι λογικό είπαμε η μία στην άλλη για σχέσεις μας στο παρελθόν άλλοτε με λεπτομέρειες κι άλλοτε όχι. Στην πορεία, κατάφερε να έρθει και να βρεθούμε από κοντά. Τότε καταλάβαμε ότι υπήρχε μεταξύ μας απίστευτη έλξη και σιγά - σιγά ερχόταν όλο και πιο συχνά, μέχρι που αποδεχτήκαμε και οι 2 αυτό που νιώθαμε. Έκτοτε άλλαξαν πολλά : τόπος κατοικίας, εργασία, οι σχέσεις μας με τους γύρω μας και φυσικά κι εμείς οι ίδιες. Ώσπου όλο αυτό, δύο χρόνια μετά, μας έφερε στο σημείο να ζούμε πλέον μαζί.

Πάντα αναρωτιόμουν πώς έγινε όλο αυτό με μας, αφού εκείνη είχε μόνο ετεροφυλοφιλικές σχέσεις έως τότε και την ρωτούσα πολλές φορές στην αρχή της σχέσης μας πώς το ερμηνεύει. Και τότε ήταν που μου είπε πως όσα μου έλεγε όσο ήμασταν φίλες ήταν ψέμματα. Πως είχε κάνει σεξ μόνο με 4 άτομα και συνολικά 6 φορές. Δεν είχε σχέση παρά μόνο μία, 3 εβδομάδων και όλα αυτά μέσα σε διάστημα 11 χρόνων. Ότι ήταν ανασφαλής, απλά προσπαθούσε επειδή έτσι έλεγαν οι φίλες και ο περίγυρος ότι πρέπει να κάνει και δεν ένιωσε ποτέ με κανέναν τίποτε. Εγώ δεν μπορούσα να μπω σε έναν τέτοιο τρόπο σκέψης, το καταλάβαινα για μια - δυο φορές αλλά όχι για 6 καταναγκαστικές φορές και για 11 χρόνια. Επίσης πίστευα πάντα ότι αυτά που μου είχε πει τότε που ήμασταν φίλες ήταν η αλήθεια και όχι αυτά που μου είπε μετά, που είχαμε ήδη σχέση. Και δεν αντέχω καθόλου το ψέμα. Με κάνει και χάνω την εμπιστοσύνη μου. Όλο αυτό με έτρωγε για μεγάλο διάστημα, είχα αμφιβολία, αν είναι έτσι ή αλλιώς και πλέον νιώθω ότι έχει ριζώσει μέσα μου η ανασφάλεια και ο φόβος ότι ίσως δεν ξέρει και η ίδια τί είναι ερωτικά. Πιστεύω ότι τότε έλεγε αλήθεια και τώρα τα πλάθει όπως την βολεύουν και αυτό με πληγώνει αρκετά. Άλλες φορές πάλι σκέφτομαι ότι μπορεί να συμβεί αυτό, μπορεί να προσπαθείς μάταια αν είσαι ανασφαλής, μπορεί να μην νιώσεις τπτ καμία φορά κι απλά να αφήνεις να σε κάνουν ό,τι θέλουν επειδή δεν σε αγαπάς και δεν ξέρεις τί είσαι και τί θέλεις. Και μπορείς να βρεις την ταυτότητά σου στα 30 κι ως τότε απλά να είσαι με ανόητα άτομα, για ανόητα και ανούσια πράγματα όπως λέει κι εκείνη, απλά για να λες στον εαυτό σου πως είσαι σαν τους άλλους κι εσύ και δεν διαφέρεις.

Όμως, τις πιο πολλές φορές νιώθω μπερδεμένη. Δυστυχώς ξεκινήσαμε ως φίλες και ξέρω για τους πρώην της ερωτικές λεπτομέρειες που καμιά φορά ξυπνάνε μέσα μου και μου βγαίνουν με οργή και θλίψη. Και δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω... Εκείνη λέει πώς έπαιζε 11 χρόνια ένα ρόλο. Πως όντως δεν ένιωθε τίποτε και πως έκρυβε επιμελώς ότι αγαπά και θέλει τις γυναίκες. Και δεν μπορώ να ξέρω αν κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και ισχύει...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα