Διαβάστε επίσης
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

facebook_icon

Σύνδεση στο forumclimax

Αναζήτηση
Χρήστες
Έχουμε 56 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αρχική Για Ειδικούς Κατευθυντήριες οδηγίες για την αποτελεσματική συνεργασία με διερμηνείς στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας

Οι οδηγίες που περιλαμβάνονται στον οδηγό έχουν σχεδιαστεί για το προσωπικό που εργάζεται στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας και αποσκοπούν:

1. Στην προαγωγή της ενημέρωσης και της κατανόησης της διερμηνείας στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας

2. Στην παρουσίαση της γνώσης και των πρακτικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για την αποτελεσματική συνεργασία με τους διερμηνείς και τους πελάτες

3. Στην παροχή πρόσβασης σε επιπλέον πληροφορίες και πηγές που θα βοηθήσουν στη συνεργασία με τους διερμηνείς στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Την ευθύνη της ελληνικής έκδοσης έχει το Κέντρο Ημέρας “Βαβέλ” της “Συν-ειρμός” ΑμΚΕ Κοινωνικής Αλληλεγγύης,μετά από άδεια του Victorian Transcultural Psychiatry Unit (VTPU),στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού σεμιναρίου με τίτλο: «Εκπαίδευση προσωπικού που θα στελεχώσει τους χώρους υποδοχής/κράτησης ή τις ιατρικές κινητές μονάδες υποστήριξης προσφύγων σε Έβρο, Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Αθήνα» του Ευρωπαϊκού Ταμείου Προσφύγων 2010.

Η ελληνική έκδοση χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσφύγων (2010) και το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Μετάφραση ελληνικής έκδοσης: Ελένη Βελνίδου, Δήμητρα Παπαγεωργίου

Κέντρο Ημέρας “Βαβέλ”

Μηθύμνης 27β, 112 57 Αθήνα

Τηλ.: 210 - 86 16 266, 210 - 86 16 280

Φαξ.: 210 - 86 16 102

babel@syn-eirmos.gr

www.syn-eirmos.gr

Μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) εδώ.