Διαβάστε επίσης
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

facebook_icon

Σύνδεση στο forumclimax

Αναζήτηση
Χρήστες
Έχουμε 53 επισκέπτες συνδεδεμένους
Αρχική Νέα και εκδηλώσεις Δρώμενα MAZI ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΑΤΡΟ 104 ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη, σας ενημερώνουμε πως η Ελληνική Εταιρεία Διαταραχών Διάθεσης «ΜΑΖΙ» ξεκίνα συνεργασία με το Θέατρο 104:
Από τον Ιανουάριο του 2014, ξεκινάμε την δεύτερη ομάδα αυτοβοήθειας της Αθήνας σε χώρο που μας παραχωρεί για αυτό το σκοπό το Θέατρο 104.


Η ομάδα αυτοβοήθειας «ΜΑΖΙ» απευθύνεται σε άτομα με καταθλιπτική ή διπολική διαταραχή, καθώς και στους συγγενείς τους.


Στις συναντήσεις των ομάδων αυτό-βοήθειας (δεν υπάρχει συντονιστής ειδικός), οι συμμετέχοντες μοιράζονται τις εμπειρίες τους, τα προσωπικά τους συναισθήματα, την ενημέρωση που έχει ο καθένας και τις στρατηγικές που έχουν αναπτύξει προκειμένου να αντιμετωπίζουν τις Διαταραχές Διάθεσης και να ζουν μια ικανοποιητική ζωή. Πρόκειται δηλαδή για αλληλο-υποστήριξη μέσω της ανταλλαγής προσωπικών εμπειριών, γνώσης, προβληματισμών, ανησυχιών, στρατηγικών (στα πρότυπα των self-help/support groups).


Σε καμία περίπτωση, οι ομάδες αυτές δεν επιτελούν θεραπευτικό κλινικό ρόλο και άρα δεν υποκαθιστούν ή αντικαθιστούν την θεραπεία των συμμετεχόντων (φαρμακευτική, ψυχιατρική, ψυχοθεραπευτική).


Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ «ΜΑΖΙ»:
801 1000 201