Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1

ΘΕΜΑ: ΑΝΘΟΙΑΜΑΤΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

ΑΝΘΟΙΑΜΑΤΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 28 Ιουλ 2011 18:42 #1139

  • dinanikos
  • ( Μέλος )
  • Το Άβαταρ του/της dinanikos
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Κατώτερος Boarder
  • Δημοσιεύσεις: 24
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
  • Κάρμα: 0
ALPINEMINTBUSH
Ψυχική και πνευματική εξάντληση. Ελλειψη χαράς λόγω βάρους από την ανάληψη ευθύνης για τους άλλους. Για ανθρώπους που δουλεύουν στην θεραπεία ,που δίνουν συμβουλές και γενικά έχουν ευθύνη. Το ίαμα αναζωογονεί και φέρνει χαρά και ενθουσιασμό.

ANGELSWORD
Αποκαθιστά την επικοινωνία με τον εσώτερο εαυτό. Προστατεύει από τις εξωτερικές επιρροές, κλείνει τα ανοίγματα της αύρας, βοηθά στο ξεκαθάρισμα της διανοητικής σύγχυσης.

BANKSIAROBUR
Αποκαρδίωση, απογοήτευση. Για ανθρώπους που φυσιολογικά είναι πολύ δυναμικοί, και έχουν βρεθεί σε τέλμα. Επαναφέρει τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον για την ζωή. Επτά σταγόνες στο μπάνιο απομακρύνουν την αρνητικότητα.
BAUHINIA
Κάνει τους ανθρώπους δεκτικούς στην αλλαγή και στην διαφορετικότητα. Ανοίγει το μυαλό, διώχνει την αμφιβολία και τον δισταγμό. Για τύπους άκαμπτους και στενόμυαλους.
BILLYGOATPLUM
Για αισθήματα ντροπής, δυσαρέσκειας για τον εαυτό μας, για ανθρώπους που αισθάνονται βρώμικοι ,αμαρτωλοί, αποκρουστικοί λόγω φυσικών προβλημάτων(έκζεμα, ακμή, μεγάλη μύτη κ.λ.π).Το ίαμα βοηθά να αποκτήσει κανείς αισθήματααποδοχής και να χαρεί την σεξουαλικότητά του.
BLACKEYEDSUSAN
Για ανυπόμονους ανθρώπους, που βιάζονται συνέχεια, που βρίσκονται συνέχεια σε μια διαπραγμάτευση. Το ίαμα τους βοηθά να επιβραδύνουν και να βρουν την ηρεμία.
BLUEBELL
Είναι το λουλούδι που βοηθά την καρδιά να ανοίξει. Για ανθρώπους που είναι αποκομμένοι από τα συναισθήματά τους. Είναι συναισθηματικοί αλλά δεν το δείχνουν, φοβουνται να εκφραστούν και λόγω αυτού του φόβου υιοθετούν μια αυταρχική και κλειστή συμπεριφορά.
BOAB
Το ίαμα αυτό βοηθά να ξεπεραστούν αρνητικά συναισθηματικά και νοητικά οικογενειακά πρότυπα. Επίσης το boabπου είναι ένα από τα πιο δυνατά ιάματα βοηθά να σπάσουν οι πεποιθήσεις που κρατούν δέσμιους τους ανθρώπους. Συνδυαζόμενο μεfringedviolet & angelsword & lichen είναι πολύ αποτελεσματικό για την αρνητική ενέργεια.
BORONIA
Είναι το ίαμα που εξαλείφει τις αρνητικές σκέψεις και βοηθά να δρομολογηθούν ιδέες και γεγονότα που έχουν «κολλήσει».Η χρήση του βοηθά στην επικέντρωση και στην καθαρότητα του μυαλού. Συνδυαζόμενο με το bottlebtushείναι πολύ καλό για την απαλλαγή από τις εξαρτήσεις.
BOTTLEBRUSH
Είναι το ίαμα πουβοηθά τον άνθρωπο να ανταπεξέλθει στις αλλαγές (συνταξιοδότηση, εμμηνόπαυση, εφηβεία κ.λ.π). Εξαιρετικό για τις έγκυες και τις λεχώνες καθώς δένει το παιδί με την μητέρα και επιλύει παλιά θέματα που σχετίζονται με την μητέρα.
BUSHFUSCHIA
Βοηθά τον άνθρωπο να εμπιστευτεί την διαίσθησή του, ενώνει την συνειδητή με την ασυνείδητη πλευρά ,δίνει θάρρος και διαύγεια στους ομιλητές.
BUSHGARDENIA
Ανανεώνει το πάθος και το ενδιαφέρον στις σχέσεις. Βοηθά τους ανθρώπους που έχουν απομακρυνθεί και ο καθένας είναι στο κόσμο του να ξαναδούν οένας τον άλλο και να ενδιαφερθούν για τις ανάγκες τους. Εξίσου καλό και γιαοικογένειες.
BUSHIRIS
Ξυπνά την πνευματικότητα στον άνθρωπο και ενδείκνυται για όσους ξεκινούν διαλογισμό ή αναζητούν πνευματική εξέλιξη. Βοηθά τους ματεριαλιστές και άθεους να κοιτάξουν μακριά και ψηλά.
CROWEA
Εξαιρετικό ίαμα για ανθρώπους που δεν είναι σίγουροί για τα αισθήματα τους ,που έχουν την αίσθηση ότι κάπου είναι λάθος, που ανησυχούν μόνιμα χωρίς να ξέρουν το γιατί και είναι πάντααγχωμένοι.
DAGGERHAKEA
Για ανθρώπους που αισθάνονται εγκατάλειψη και πικρία. Παραπονεμένοι κυρίως με την οικογένεία τους και απογοητευμένοι από παλιότερες σχέσεις τους για τις οποίες διατηρούν επιθετικά αισθήματα. Το ίαμα χαρίζει συγχώρεση
DOGROSE
Είναι το λουλούδι που τα πέταλά του είναι προς τα κάτω δίνοντας την εικόνα ενός ηττημένου ανθρώπου. Είναι για ντροπαλούς ,ανασφαλείς ,μαζεμένους ανθρώπους με μικρές φοβίες που το ίαμα βοηθά να ξεπεραστούν και να αποκτήσει κανείς κουράγιο και αυτοπεποίθηση.
DOG ROSE OF THE WILD FORCES
Και αυτό το ίαμα έχει να κάνει με το φόβο και είναι για ανθρώπους που φοβούνται ότι θα χάσουν τον ελεγχο βιωνοντας μέσα τους και γύρω τους πολύ έντονα συναισθήματα τα οποία δεν μπορούν να τα διαχειριστούν, έχουν μια μορφή υστερίας και πόνους χωρίς εμφανή αιτία.
.
FIVECORNERS
Ιαμα για χαμηλή αυτοπεποίθηση ,έλλειψη εμπιστοσύνης σε σχέση με τον εαυτό μας και δυσαρέσκεια που στρέφεται πάλι προς τα μεσα.Η λήψη του ιάματος χαρίζει αποδοχή και κάνει τον άνθρωπο να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του.
FLANNELFLOWER
Το λουλούδι που είναι μαλακό σαν φανέλλα είναι ιδανικό για ανθρώπους που αποστρέφονται την σωματική επαφή και έχουν πρόβλημα με τα όρία τους. Βοηθά άνδρες και γυναίκες να εκφράσουν ελεύθερα τα συναισθήματα τους και να αποδεχτούν το άγγιγμα.
FRESHWATERMANGROVE
Το ίαμα για τις προκαταλήψεις. Για ανθρώπους που τις υιοθετούν χωρίς να έχουν μια εμπειρία.Μπορεί να είναι θρησκευτικές ή κοινωνικές που τις έχουμε αποδεχτεί χωρίς δεύτερη συζήτηση.Το ίαμα έχει την δύναμη να τις απελευθερώσει και να ανοίξει το μυαλό και την καρδιά σε νέες εμπειρίες.
FRINGEDVIOLET
Το ίαμα δίνει ψυχική προστασία και είναι εξαιρετικό για ανθρώπους που αισθάνονται ότι οι άλλοι τους «κλέβουν» την ενέργεια. Θεραπεύει την τραυματισμένη αύρα και γιατρεύει καταστάσεις σοκ. Μαζι μεflannel &wisteria είναι πολύ καλό για κακοποιημένους ανθρώπους.
GREENSPIDERORCHID
Για εφιάλτες και φοβίες που έρχονται από περασμένες ζωές. Εξαιρετική φοβία στην θέα του αίματος. Είναι ίαμα για ανθρώπους που ασχολούνται με την εσωτερική γνώση καθώς βοηθά στην τηλεπάθεια και στην ανταλλαγή πνευματικών εμπειριών.
GREYSPIDERFLOWER
Τρόμος ,πανικός ,εφιάλτες που προέρχονται κυρίως από καταστάσεις απειλητικές για τη ζωή.Το ίαμα επαναφέρει την πίστη και την εμπιστοσύνη.Ο IanWhiteαναφέρει ότι κάθε φορά που το συνέλεγε έπεφτε πάνω σε μια αράχνη που είναι το αρχέτυπο σύμβολο του φόβου.
GYMEALILY
Ιαμα για επηρμένους ανθρώπους που βρίσκονται ψηλά ,που θέλουν να φαίνονται και να είναι το κέντρο της προσοχής. Για έντονες και ακραίες προσωπικότητες που πιθανόν να είναι πολύ χαρισματικές.Το ίαμα εισάγει την ταπεινότητα και κινεί το ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους.
HIBBERTIA
Για ανθρώπους που φανατικά αγωνίζονται για την βελτίωση τους προκειμένου να είναι παραπάνω από τους άλλους. Αναζητούν συνέχεια πληροφορίες και θεωρίες προκειμένου να εδραιώσουν την υπεροχή τους. Το ίαμα χαρίζει την χαρά της γνώσης προκειμένου να την χρησιμοποιήσει κανείς και για τον εαυτό του και όχι για προβολή.
ILLAWARAFLAMETREE
Για ανθρώπους που έχουν αίσθημα απόρριψης ή αισθάνονται ότι είναι «απέξω».Μπορεί να είναι αυτοαπόρριψη ή μπορεί να είναι αμηχανία μπρος σε μια καινούργια αρχή ή ευθυνοφοβία.Το ίαμα βοηθά αυτούς τους τύπους να κάνουν το πρώτο βήμα.
ISOPOGON
Ιαμα για ανθρώπους που ζούν πολύ μέσα στο μυαλό τους, έχουν φτωχή μνήμη, αδυνατούν να μάθουν από εμπειρίες του παρελθόντος, θέλουν να ανακαλέσουν παλιές δεξιότητες. Επίσης για χειριστικά άτομα.
JACARANDA
Για αναποφάσιστους ανθρώπους που πάντα ξεκινούν πράγματα και ποτέ δεν τα τελειώνουν.Δεν είναι το ίαμα των αναποφάσιστων επειδή ζουν στον κόσμο τους όπως το SunDewαλλά το ίαμα εκείνων που είναι μεν πραγματιστές αλλά ευμετάβλητοι και αξεκαθάριστοι.
KANGAROOPAW
Για ανθρώπους εγωκεντρικούς «κοινωνικά αδέξιους» που είναι αναίσθητοι στις ανάγκες των άλλων δίπλα τους. Προάγει το συναίσθημα της καλοσύνης ,της κοινωνικότητας και του «σαβουαρ βιβρ»
KΑPOKBUSH
Για ανθρώπους που αποθαρρύνονται εύκολα και έχουν την τάση να τα παρατάνε. Βοηθά ανθρώπους που ασχολούνται με την τεχνολογία να την κατανοήσουν, ανθρώπους που έχουν αναλάβει μια δουλειά να την φέρουν σε πέρας ,δίνει προοπτική,θέληση, επιμονή.
LITTLEFLANNELFLOWER
Το ίαμα των ανθρώπων που παίρνουν την ζωή πολύ στα σοβαρά, για παιδιά που μεγαλώνουν πριν την ώρα τους και που επωμίζονται πολλές ευθύνες. Η λήψη του δίνει χαρά και ανεμελιά.
MACROCARPA
Για κουρασμένους ,εξαντλημένους ανθρώπους με πεσμένο ανοσοποιητικό. Το ίαμα χαρίζει μεγάλη ενέργεια, ζωτικότητα και υγεία.
MINTBUSH
Το φυτό αναδύει ένα αρωμα ιδιαίτερα δροσιστικό,ηρεμιστικό και καταπραυντικό. Είναι εμπνευσμένο σε μια τοποθεσία πολύιερή και είναι εξαιρετικά ισχυρό. Βοηθά στο ξεκαθάρισμα καταστάσεων όταν κάποιος είναι μπερδεμένος ,και έχει την αίσθηση ότι όλα είναι πολύ δύσκολα και δεν είναι σε θέση να τα διαχειριστεί. Δίνει ηρεμία ,διαύγεια, δυνατότητα προσαρμογής.
MOUNTAINDEVIL
Για καχύποπτους ,θυμωμένους ανθρώπους.Το ίαμα απομακρύνει την ζήλεια ,το μίσος ,την κακία που αισθάνεται κάποιος,τον κάνει ανοιχτό στους γύρω του ,χαρίζει αποδοχή και συγγνώμη.
MULLAMULLA
Φόβος φωτιάς ή ζεστών πραγμάτων. Σοκ που σχετίζεται με φωτιά ,κάψιμο, έγκαυμα παλιό ή πρόσφατο, υπερβολική έκθεση στον ήλιο.Πυροφοβία συνειδητή ή ασυνείδητη που μπορεί να εκδηλώνεται σαν έλλειψη ενέργειας.
OLDMANBANKSIA
Πληθωρικοί άνθρωποι, βαρείς, με χαμηλή ενέργεια που μπορεί να σχετίζεται με τον θυρεοειδή ,παχύσαρκοι ,κουρασμένοι ,αποθαρρυμένοι.
PAWPAW
Όταν κάποιος χρειάζεται να λύσει ένα πρόβλημα και έχει την αίσθηση ότι δεν μπορεί να το διεκπεραιώσει είτε γιατί αισθάνεται εξαντλημένος κάτω από το βάρος του είτε γιατί δεν το κατανοεί.Επίσης βοηθά στην κατανόηση νέων ιδεών και πληροφοριών.
PEACHFLOWEREDTEA-TREE
Για ανθρώπους κυκλοθυμικούς, υποχονδριακούς κυρίως σε σχέση με το γήρας. Για εκείνους που ενθουσιάζονται εύκολα και χωρίς εμφανή λόγο χάνουν τον ενθουσιασμό αυτό. Βαριούνται εύκολα και δεν επιτυγχάνουν τον στόχο τους. Βοηθά στην απόκτηση υπομονής, σταθερότητας και δέσμευσης.
PHILOTECA
Για ανθρώπους πολύ γενναιόδωρους, καλούς ακροατές που δεν δέχονται αναγνώριση της προσφοράς τους. Επίσης βοηθά τους ντροπαλούς ανθρώπους να μιλήσουν για τα σχέδια τους και τις επιτυχίες τους.
PINKMULLAMULLA
Το λουλούδι αυτό βγάζει αγκάθια για να προστατέψει τον εαυτότου.Τοpinkmullamullaείναι για πικραμένους,αδικημένους ανθρώπους,απομονωμένους ,καχύποπτους που κουβαλουν μια μεγάλη απογοήτευση. Φοβισμένοι από τους γύρω τους πολλές φορές αναπτύσσουν λόγο επιθετικό και υποτιμητικό που δεν ανταποκρίνεται πάντα σε αυτό που αισθάνονται αλλά τον χρησιμοποιούν προκειμένου να μην τους πλησιάσει κανείς.
REDGREVILLEA
Το ίαμα αυτό είναι για ανθρώπους που αισθάνονται κολλημένοι. Δρα σαν καταλύτης για εκείνους που ξέρουν τι θέλουν να πετύχουν αλλά δεν ξέρουν το πώς. Επίσης για ανθρώπους που εξαρτώνται πολύ από τους άλλους. Δίνει τόλμη, ανεξαρτησία και δύναμη.
REDHELMET
Ιαμα για πατέρες ,καθώς τους ενώνει με τα παιδιά τους, τους βοηθά νααπολαύσουντην οικογένεια. Επίσης είναι το ίαμα για εκείνους που έχουν ανεπίλυτα προβλήματα με τον πατέρα και τους βγαίνουν με επαναστατικότητα είτε εναντίον του είτε σε κάθε μορφή εξουσίας(δάσκαλοι, αστυνομία, αφεντικά).
REDLILLY
Βοηθά τους ονειροπόλους ανω των τριάντα να γειωθούν με ένα υγιή τρόπο με την πραγματικότητα, να εστιάσουν και να συγκεντρωθούν.
REDSUVAFRANGIPANI
Το ίαμα αυτό απευθύνεται σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες όταν μια σχέση τελειώνει ή περνά μια δύσκολη περίοδο μεχρι την τελική απόφαση. Επίσης βοηθά στο σοκ από απώλεια αγαπημένου προσώπου. Το redfrangipani σχετίζεται με μεγάλη θλίψη και λαμβάνεται κατά τηνδιάρκεια της κρίσης Tο startdesertpeaπου σχετίζεται επίσης με την θλίψη είναι καλύτερο μετα το πέρας ττων γεγονότων .
ROUGHBLUEBELL
Για ανθρώπους χειριστικούς ,που υπόγεια ή φανερά χρησιμοποιούν τους άλλους οπώς επίσης για εκείνους που παριστάνουν τους μαρτυρες προκειμένου οι γύρω να αισθάνονται υποχρεωμένοι.Δεν ανταλλάσουν αγάπη και προσοχή,θεωρούν πως αυτοί πρέπει να είναι μόνο αποδέχτες.Η διαφορά από το kangaroopawείναι ότι στην περιπτωσή του η αγνόηση των αναγκών των άλλων γίνεται ασυναίσθητα από την υπερβολική ενασχόληση μόνο με τον εαυτό του.
SHEOAK
Ιαμα για γυναίκες που δεν συλαμβάνουν από ψυχολογικά αίτια,για ορμονική εξισσορόπηση .Ξεμπλοκάρει συναισθήματα που εχουννα κάνουν με το παρόν ή με παλιά καρμικά υπολλείματα.
SILVERPRINCESS
Βοηθά στην συνειδητοποίηση της πορείας της ζωής, και υποδεικνύει το επόμενο βήμα σε αυτούς που νιώθουν να έχουν χάσει την κατεύθυνσή τους. Δίνει κίνητρο και σκοπό.
SLENDERRICEFLOWER
Για ανθρώπους χαμηλών τόνων με έλλειψη ενέργειας, αποθαρρυμένους και στενόμυαλους. Αυτό το ίαμα έχει την ικανότητα να κάνει τους ανθρώπους πιο κοινωνικά ευαίσθητους για αυτό αποδίδει πολύ καλά σε ομάδες.
SOUTHERNCROSS
Για ανθρώπους που έχουν την τάση να αισθάνονται θύματα και να πιστεύουν ότι η ζωη τους μεταχειρίστηκε σκληρά. Βοηθά στο να πάρουν την ευθύνη των πράξεων τους και να συνειδητοποιήσουν ότι οι ίδιοι δημιουργούν τις συνθήκες που τους συμβαίνουν.
SPINFLEX
Είναι ίαμα που ενσταλάζεται στο νερό και βοηθά στην επούλωση τραυμάτων και στην ταχύτερη αποθεραπεία του έρπητα όπου σε αυτή την περίπτωση λαμβάνεται και εσωτερικά.
STURTDESERTPEA
Είναι το ίαμα για βαθειά θλίψη .Ένα από τα πιο ισχυρά ιάματα πού μπορεί να βοηθήσει άμεσα και καταλυτικά.
STURTDESERTROSE
Είναι το ίαμα για την ενοχή. Αποκαθιστά και την τραυματισμένη αυτοεκτίμηση όταν είναι απόρροια καταστάσεων για τις οποίες αισθανόμαστε υπεύθυνοι και ένοχοι.
SUNDEW
Για αναποφάσιστους ανθρώπους,που διασπώνται εύκολα ειδικά όταν είναι να γίνει μια δουλειά.Αυτοί συνήθως δεν δινουν σημασία στις λεπτομέρειες,και συχνά σκεφτονται άλλα πράγματα.Το ίαμα βοηθά στην επικέντρωση.
SUNSHINEWATTLE
Για ανθρώπους που στο παρελθόν αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες και δεν μπορούν να τις ξεχάσουν. Τις κουβαλούν αρνητικά στο παρόν και το δηλητηριάζουν καθώς το βλέπουν ζοφερά ,γεμάτο πάλη και απογοήτευση. Το ίαμα τους χαρίζει αισιοδοξία.
TALLMULLAMULLA
Είναι για ανθρώπους με «κρυα καρδιά»,ρηχή αναπνοή ,φοβισμένους, μη συμμετοχικούς που αποφεύγουν να αναμιγνύονται με άλλους. Το ίαμα ενισχύει το αίσθημα εμπιστοσύνης και βοηθά στην κοινωνικότητα.
TALLYELLOWTOP
Είναι το ίαμα για την αποξένωση. Για ανθρώπους που δεν νιώθουν να ανήκουν πουθενά ούτε στην οικογένεια ,ούτε στην δουλειά, ουτε αλλού. Είναι σαν το κεφάλι να έχει αποκοπεί από την ψυχή και την καρδιά.Το ίαμα δίνει την αίσθηση του ανήκειν και την κατανόηση της δυνατότητας να απευθυνθεί κανείς κάπου. Συνιστάται η λήψη του για εξι ως οκτώ εβδομάδες.
TURKEYBUSH
Το ιδανικό ίαμα για καλλιτέχνες αρχάριους και επαγελματίες. Ενδυναμώνει την καλλιτεχνική έκφραση, απελευθερώνει την δημιουργικότητα απομπλοκαρίσματα και ανανεώνει την καλλιτεχνική αυτοπεποίθηση.
WARATAH
Το ίαμα αυτό είναι ενα από τα πιο σημαντικά καθώς έχει μια δράση εξισσοροπιστική και ηρεμιστική στο σώμα, στο μυαλό και στο πνεύμα. Παίρνει τον φόβο,τον πανικό και την ψυχοσυναισθηματική πίεση. Είναι ένα ίαμα πρώτων βοηθειών μέχρι να παρασχεθεί πιο εξειδικευμένη βοήθεια. Γενικά είναι εξαιρετικό για την αντιμετώπιση του στρες.
WEDDINGBUSH
Είναι το ίαμα για τους ανθρώπους που δυσκολεύονται να δεσμευθούν είτε σε σχέσεις είτε σε δουλειές. Είναι ωφέλιμο να λαμβάνεται στο ξεκίνημα μιας τέτοιας προσπάθειας.Βοηθά ανθρώπους που πηγαίνουν από τη μια σχέση στην άλληνα ριζώσουν ή σχέσεις που γνωρίζουν τα πρώτα σημάδια φθοράς να ανανεωθούν.
WILDPOTATOBUSH
Για ανθρώπους που αισθάνονται βαριεστημένοι, και ενώ έχουν την ανάγκη να αλλάξουν τον εαυτό τους εντούτοις δεν έχουν την απαραίτητη ενέργεια. Το ίαμα τους ξεκολλάει από τα στενά όρια του σώματος και τον περιορισμό και την αυστηρότητα του μυαλού και τους ανοίγει τον δρόμο.
WISTERIA
Για ανθρώπους που αισθάνονται άβολα σε σχέση με την σεξουαλικότητα.Το σεξ είναι μια πηγή στρεσαρίσματος και πιθανόν ντροπής και έτσι δεν μπορεί να γίνει απόλαυση. Ιαμα σημαντικό για γυναίκες γιατί αυτές κυρίως εμφανίζουν τέτοια
Προβλήματα αλλά και για άνδρες προκειμένου να γίνουν πιο τρυφεροί.
YELLOWCOWSLIPORCHID
Για ανθρώπους κριτικούς, επικριτικούςγραφειοκρατικού τύπου.Το ίαμα προάγει το ενδιαφέρον για τους άλλους, για την ανθρωπότητα και βοηθά την επικοινωνία.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα